Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedoručitelná zpráva

Od: balzerka odpovědí: 6 změna:

Je to náhoda, že z deseti lidí, kterým jsem poslala mailem pár fotek, nedostali tento mail jen Ti tři , co jsou na @centrum? Přišlo mně v jejich případě" Nedoručitelná zpráva". Ale jinak si s nimi posíláme vzájemně zprávy často. Souvisí to? Kde je chyba?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Kolik těch fotek bylo? Jak byly velký?
Klidně se mohlo stát, že příjemcův email nepodporuje tak velký přílohy.
balzerka
hodnocení

Fotky byly 4 velké

Tak je buď zmenši a nebo je pošli po dvou, případně po jedné.

iz*
hodnocení

0x

Jak byly velké ty fotky? Mají příjemci zvýšenu kapacitu schránky?

Já bych zkusila fotky zmenšit, případně je poslat rozdělené do několika zpráv.

hodnocení

0x

A nezkoušela jste si tam založit schránku a poslat si ho tam? Věděla byste hned.. klidně to může být výpadek, plná schránka u všech 3 je nepravděpodobná... jak píší kolegové, když posílám víc fotek, tak je zmenšuji.

doplněno 18.10.16 20:32:

U těch fotek byste měla mít -odstranit

balzerka
hodnocení

Díky. A kdybych vybrala jen jednu z těch čtyř fotek sobě podobných, jak ty tři zbylé zruším? Jsem docela počítačový analfabet, neškolený samouk.

doplněno 18.10.16 21:22:

Vyřešeno! Díky. Požádala jsem toho, co mi to poslal, ať je rozhodí na víc mailů a přeposlala jsem je znovu a jednotlivě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]