zdravim, obe aplikace me nuti do profi-verze, samozrejme placene. Evernote ma vyhodu, ze funguje i offline. (google docs mam uz plny, tak jsem zacal pouzivat evernote). Deezer je pry schopen prepnout se do profi verze i sam, a pak posle mobilnimu operatorovi (nebo internetovemu providerovi) fakturu a ten to zapocita zakaznikovi k fakture, jak se stalo moji zname. Od Evernote mi take prislo upozorneni do mailu, ze free licenci "jsem vycerpal". Poradite? neco, co se po case neprihlasi s podobnym pozadavkem, abych pak zas nemusel 2 dny copy-paste. Diky moc za rady.
Deezer neznám ale místo Everonote by možná mohl posloužit OneNote. Myslím, že je i Android a náhrada záleží, jak moc a k čemu přesně Evernote je využíván.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.