Nejste přihlášen/a.
zdravím, nedaří se mi přesunout lištu panelů pod lištu záložek nebo adresní řádek.. Ve starším firefoxu to šlo : browser.tabs.onTop, ale tato položka v config není. Neznáte fintu?
Dobrý den, na tohle používám doplněk Classic Theme Res/.... Je v češtině a všechno si můžete nastavit dle libosti.
díky, to jsem zkoušel, ale zčernaly mi rolety a dole v šedém poli je napsáno: overlay xmlns="http://www.mozilla.org/keymaster/gatekeeper/there.is.only.xul"
nevím co to znamená a jestli to má nějakou souvislost.
asi se bud muset vrátit ke starší verzi mozilly.
No já bych to spíš viděl na návrat k základnímu nastav/......zvlášť jestli jste dělal úpravy v config
Podivné, tak ještě zkuste Firefox standardním způsobem odinstalovat (ovládací panely - odinstalovat programy), stáhnout aktuální/... a tu znovu nainstalovat, jestli bude fungovat správně bez doplňků.
Rádo se stalo. A Classic theme restorer už funguje taky? Hned nahoře v první položce Panely si můžete změnit jejich pořadí.
problém se právě tímto nastartoval. Zdálo se mi že starý ff je pomalý, proto jsem udělal základní nastavení, čímž se instalovala novější verze . Potud vše ok, ale protože jsem chtěl upravit pořadí lišt, hledal jsem možnost v config. To jsem nenašel tak jsem instaloval doplněk Classic..
Od té doby jsem obnovení provedl dvakrát, výsledek je viz výše.
nevíte co znamení ta hláška? anglicky neumím
a roletka vypadá takto
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.