Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak prohodit lišty ve firefoxu 49

Od: korda odpovědí: 5 změna:

zdravím, nedaří se mi přesunout lištu panelů pod lištu záložek nebo adresní řádek.. Ve starším firefoxu to šlo : browser.tabs.onTop, ale tato položka v config není. Neznáte fintu?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cinematic*
hodnocení

3x

Dobrý den, na tohle používám doplněk Classic Theme Res/.... Je v češtině a všechno si můžete nastavit dle libosti.

korda
hodnocení

díky, to jsem zkoušel, ale zčernaly mi rolety a dole v šedém poli je napsáno: overlay xmlns="http://www.mozilla.org/keymaster/gatekeeper/there.is.only.xul"

nevím co to znamená a jestli to má nějakou souvislost.

asi se bud muset vrátit ke starší verzi mozilly.

cinematic*

No já bych to spíš viděl na návrat k základnímu nastav/......zvlášť jestli jste dělal úpravy v config

doplněno 17.10.16 16:48:

Podivné, tak ještě zkuste Firefox standardním způsobem odinstalovat (ovládací panely - odinstalovat programy), stáhnout aktuální/... a tu znovu nainstalovat, jestli bude fungovat správně bez doplňků.

doplněno 17.10.16 17:19:

Rádo se stalo. A Classic theme restorer už funguje taky? Hned nahoře v první položce Panely si můžete změnit jejich pořadí.

korda
hodnocení

problém se právě tímto nastartoval. Zdálo se mi že starý ff je pomalý, proto jsem udělal základní nastavení, čímž se instalovala novější verze . Potud vše ok, ale protože jsem chtěl upravit pořadí lišt, hledal jsem možnost v config. To jsem nenašel tak jsem instaloval doplněk Classic..

Od té doby jsem obnovení provedl dvakrát, výsledek je viz výše.

nevíte co znamení ta hláška? anglicky neumím :(

doplněno 17.10.16 16:38:

a roletka vypadá takto

Jak prohodit lišty ve firefoxu 49
korda
hodnocení

dík, udělal jsem reinstal a zdá se že je to OK. dík

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]