Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Youtube historie

Od: solo odpovědí: 3 změna:

Dobrej večer.

Zajímalo by mě, když vymažu cache a cookies v prohlížeči, vymaže se i historie videí na youtube?

Mám na mysli tohle: http://www.youtube.com/feed/history

Nebo je tahle historie sledovanejch videí uložená někde na cloudu a Youtube si ji pamatuje a po přihlášení k ní máte znovu přístup a smazání cache a cookies ji neovlivní? Nevíte někdo jak to funguje?

Díky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cinematic*
hodnocení

2x

Jak píše @ben, historie sledování YT se vám ukládá pod vaším účtem na serveru YT. Smazání historie ve vašem prohlížeči/počítači s tím nemá nic společného.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, viz odkaz to je vysvětleno. Citace: "Když jste přihlášeni, všechny změny historie provedené na úrovni účtu se zobrazí na všech zařízeních, na kterých se ke svému účtu přihlásíte. Pokud přihlášeni nejste, změny se zaznamenají do historie sledování v daném prohlížeči nebo aplikaci."Zdravím!

support.google.com/...

doplněno 16.10.16 21:23:

solo - nemám to vyzkoušené, ale rozumím tomu tak, že historie, kterou pořídíte během přihlášení, zůstává někde na serveru a Vy ji tam můžete (jako přihlášený) i editovat, resp. mazat. Pokud půjdete na YouTube bez přihlášení, tak se to do této uložené historie nezaznamená, je to pouze v prohlížeči a po smazaní záznamů v prohlížeči to zmizí (ale nemá to vliv na tu historii uloženou na serveru). Vyzkoušejte si to a uvidíte.

doplněno 18.10.16 09:51:

solo - už jste to pochopil? Už jste si to vyzkoušel?

solo
hodnocení

Zdravim, díky za info, celé jsem si to pročetl, ale tak úplně jsem to nepochopil. Znamená to tedy, že o historii nepřijdu? Stačí se zas přihlásit s Google účtem a obnoví se? I po vymazání cache a cookies budu moci vidět celou historii přehraných videí až X měsíců zpětně?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]