Nejste přihlášen/a.
Jestli sem dobre pochopil tak když se s nima měsíc netiskne tak zaschnou? tohle mi dělá černá kazeta myslel jsem si že jen ta jedna ale po tom co už nešla rozchodit jsem koupil novou a ta to dělá taky takže to je tiskárnou a ne kazetou.Chce to prostě sem tam něco vytisknou a i když zrovna není co tak stačí testovací stránka a hned je vidět kde je problém.Já to takhle musím řešit a když už začne blbnout a barvy je samozřejmě dost, tak to řeším namočením tiskové hlavy (mám HP) do vody na nějakou dobu, když to nepomáhá tak normálně pod horkou vodu a oplachuji a nakonec ji tkz. rozklepu.Klepu tou kazetou nad umyvadlem tiskovou hlavou směrem dolů ať nejsem samozřejmě od barvy já a to v této kombinaci prozatím pomáhá aby šlo zase tisknout.
Dobrý den, jedna možnost je tisknout pravidelně a relativně často (alespoň jednu stránku). Pokud nebudete tisknout delší dobu, tak pomůže demontáž z tiskárny a přelepení lepící páskou tam, kde jste nyní sundal přelepku. Zdravím!
Jediné řešení je občas něco vytisknout a mít tiskárnu v místnost kde je chladněji. Pokud máte tiskárnu u topení je to o to horší.
Protože mi tato věc včetně kurvítek v tiskárnách vadila, rozhodl jsem se pro nákup laserovky. Nyní je v akci za dobrou cenu http://OKI MC342dn která má jedny z nejnižších nákladů na tisk a tisk který vypadá jak z časopisu (lesklý) - doporučuji.
Nevýhodou jsou její skoro pulmetrové rozměry a velká váha, na druhou stranu "umí"spoustu věcí, které obyčejné inkoustové tiskárny běžně nedělají., např při skenování nemusíte zvedat víko, ale stačí zasunout do tiskárny a kopie i originál vám vyjede z tiskárny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.