Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak stáhnout film z DVD do PC

Od: carli* odpovědí: 9 změna:

Ahoj,

prosím o zdělení zda a jak jde stáhnout film z DVD na pevný disk či externí HDD. Dík.

doplněno 26.11.08 08:12:

VŠE VYŘEŠENO PROGRAMEM SRINK 3.2 A PRO PŘEHRÁNÍ VCL MEDIA PLAYER. DÍKY .Všechny odpovědi ohodnoceny kladně vše mi pomohlo.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vojtahavel*
hodnocení

4x

Já to dělám tak, že si v programu Ashampoo Burning Studio 6 FREE utvořím z DVD ISO soubor a pak ho otevřu přes Daemon Tools.

tonybeer*
hodnocení

2x

ahoj. Já používám kombinaci programů: Pro obejítí ochran a kopii DVDFAB 5 s tím že cíl uložení vyberu složku kam to má hodit

doplněno 13.11.08 10:34:

a teď si nejsem jistý jestli to zkopíruje klasicky do slože VIDEO_TS a AUDIO_TS nebo do souboru obrazu (ISO;NGR) když do obrazu tak si stáhni DAEMON TOOLs kde si obraz připojíš jako virtuální mechaniku.

seuss*
hodnocení

2x

zdravim, ja uz nekolik let pouzivam DVD Shrink stahuj.centrum.cz/... a musim rict, ze jsem nebyl spokojenejsi s zadnym jinym podobnym softwarem (a vyzkousel jsem jich za tu dobu kolem 10ti). V 95% dokazal dvd shrink obejit ochranu DVD, v tom zbytku jsem si poradil ruznymi oklikami. DVD shrink vrele doporucuju. Jednoduchej, efektivni a zadarmo.

doplněno 13.11.08 10:47:

jinak dvd shrink pouziva defaultne Nero k vypalovani fyzickych ci virtualnich disku, takze se skoro o vse postara...

matver*
hodnocení

2x

Skvělý program je taky Decrypter, přetáhne dvd na hdd a můžeš ho přetáhnout i bez příloh a bonusů atd. tak, že se ti spustí rovnou film a nemusíš čekat,až se ti načtou třeba upoutávky, varování , autorská práva atd. a navíc dokáže i některé zakodované filmy odkodovat.

seuss*

ja decrypter znam a pouzival sem ho, tohle presne umi i dvd shrink, akorat mozna nevis jak. Musis vytvorit uplne novy dvd a nastavit co tam vsechno chces. Naopak jsem decrypter prestal pouzivat nahradou za shrink, protoze decrypter neumel encryptovat tolik filmu jako to umel dvd shrink...

sasdax*

No Shrink stačí tomu, kdo nemá zájem o vyšší kvalitu a jako nováčkovi postačí. Pak je spousta dalších programů. Koukni se po nějakých fórech. U Shrinku se mi nelíbí, že si neumíš vybrat co na DVD chceš ponechat. U DVDFab Platinum ano.

seuss*

samozrejme, ale DVDFab platinum uz zadarmo neni a vzhledem k tomu, ze tazatel se dotazoval na tuto vec, tak myslim, ze ho nebude zajimat mnohem pokrocilejsi program jako napr. DVD Fab Platinum, kterej uz zadarmo neni, ale taky ho pouzivam a samozrejme s tebou souhlasim, ze je lepsi... Ovsem hlavne jsem chtel rict, ze tazatel prave novackem je, proto tu nema cenu psat seznam tehle slozitejsich programu. DVD shrink bude pro tazatele jedna z nejlepsich voleb a teprve az zjisti, jak a co, tak se muze zajimat o pokrocilejsi programy... :)

Ale na shrinku si taky muzes nastavit, co na dvd chces mit a co ne...

carli*
hodnocení

Kluci musíte pochopit to co nevíte .je mi skoro šedesát a plácám se v tom. Samozřejmě mi stačí shrink,ale když tam tem film dostanu tak je rozloženej do složek a musím ho složku po složce pouštět.Je to tak správně?

Shrink vždycky udělal jednu složku na jeden film... pak stačí DVD přehrávač navést na tu hlavní složku a přehrát jako celek. Lze taky spouštět jednotlivé soubory ve WinPlayerovi, ale nedoporučuju.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]