Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, asi základní podmínkou fungování "internetu po drátě"je jeho dostupnost tam, kde ho chcete mít zavedený. Na stránce viz odkaz si zjistíte dostupnost a potom se uvidí, resp. si tam vyberete. Já mám stabilní internet od O2 - není už nejrychlejší, ale funguje bez výpadků a omezení. Zdravím!
xvojta - to si musíte rozmyslet, jestli hledáte stabilní pomalejší internet nebo nestabilní rychlost.
Potřebujete k něčemu závratnou rychlost? Využijete ji (když padá připojení)? Takže, volte mezi jistotou a loterií.
tomas11 - špatně jste to pochopil. Myslel jsem rozdíl mezi ADSL a "wifinou", o které tazatel píše, že má výpadky. Ovšem odhaduji, že tazatel bude volit rychlost, protože to většina lidí bere za důležité a pomalejšího internetu se bojí (hlavně hráči her toto řeší, protože video nebo TV jde normálně i na pomalejším internetu). Je to jeho volba.
No ptal jsem se a bylo mi řečeno že rychlost bude max 6 Mbit. Wifi mám rychlost 15Mbit nekdy i vic. Jenže neustále pada připojení. Ve výhledu na vysílač je velký smrk, který během 12 let co wifi mám vyrostl a cloní mi výhled na vysílač.
Zkus tady- rychlost.cz/...
Hm - tak teď jsem to zkoušel a není tam vyhledán třeba pro Trutnov a okolí asi ten nejrychlejší a zřejmě i nejlevnější poskytovatel int.připojení .
Tak nevím zdali to je záměr , nebo neaktualizované stránky?
aha - tak všechny poskytovatele to ukáže až po registraci na stránce , jinak jsou zobrazeni otazníkem.
Měl jsem internet od pochybné firmy v Trutnově,která má sídlo v bývalých kasárnách za 330.-měsíčne a hodně rychle jsem to zabalil,připojení hrozné raději nemluvit.Dal jsem si internet na doma v březnu za 399.- a jsem nad míru spokojen do dnešního dne žádný výpadek a připojení rychlost 20Mp LTE a na měsíc 20 GB.
Pro bruter - jestli jsi z Trutnova tak mrkni na toho satana a můj poslední příspěvek, LTe je dobré když funguje no jo ale ty omezená data to je hrúza , neznám ni horšího.
Proč by u solidního poskytovatele mělo padat rychlé připojení?
Toť otázka pro Bena.
Např u mne připojení 50/50 i více za300kč měsíčně nejde tak 2x za rok a to pokud nejde proud , a to mluvíme o Krkonoších.A hlavně nejsme závislí na tom jak jsme daleko od ústředny jako u předraženého O2.
u mne připojení 50/50 i více za300kč měsíčně
Který to je? Na ty rychlé, co jsem koukal, ti to za 300 nemají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.