Nejste přihlášen/a.
Používám WiFi a mám ho plné zuby.
Od koho?
Jak ušetřit?
Vaše zkušenosti?
Dekuji
0x
Dobrý den, asi základní podmínkou fungování "internetu po drátě"je jeho dostupnost tam, kde ho chcete mít zavedený. Na stránce viz odkaz si zjistíte dostupnost a potom se uvidí, resp. si tam vyberete. Já mám stabilní internet od O2 - není už nejrychlejší, ale funguje bez výpadků a omezení. Zdravím!
doplněno 16.10.16 11:02:
xvojta - to si musíte rozmyslet, jestli hledáte stabilní pomalejší internet nebo nestabilní rychlost.
Potřebujete k něčemu závratnou rychlost? Využijete ji (když padá připojení)? Takže, volte mezi jistotou a loterií.
doplněno 16.10.16 12:26:
tomas11 - špatně jste to pochopil. Myslel jsem rozdíl mezi ADSL a "wifinou", o které tazatel píše, že má výpadky. Ovšem odhaduji, že tazatel bude volit rychlost, protože to většina lidí bere za důležité a pomalejšího internetu se bojí (hlavně hráči her toto řeší, protože video nebo TV jde normálně i na pomalejším internetu). Je to jeho volba.
No ptal jsem se a bylo mi řečeno že rychlost bude max 6 Mbit. Wifi mám rychlost 15Mbit nekdy i vic. Jenže neustále pada připojení. Ve výhledu na vysílač je velký smrk, který během 12 let co wifi mám vyrostl a cloní mi výhled na vysílač.
Zkus tady- rychlost.cz/...
doplněno 16.10.16 10:35:
Hm - tak teď jsem to zkoušel a není tam vyhledán třeba pro Trutnov a okolí asi ten nejrychlejší a zřejmě i nejlevnější poskytovatel int.připojení .
Tak nevím zdali to je záměr , nebo neaktualizované stránky?
doplněno 16.10.16 10:44:
aha - tak všechny poskytovatele to ukáže až po registraci na stránce , jinak jsou zobrazeni otazníkem.
Měl jsem internet od pochybné firmy v Trutnově,která má sídlo v bývalých kasárnách za 330.-měsíčne a hodně rychle jsem to zabalil,připojení hrozné raději nemluvit.Dal jsem si internet na doma v březnu za 399.- a jsem nad míru spokojen do dnešního dne žádný výpadek a připojení rychlost 20Mp LTE a na měsíc 20 GB.
Pro bruter - jestli jsi z Trutnova tak mrkni na toho satana a můj poslední příspěvek, LTe je dobré když funguje no jo ale ty omezená data to je hrúza , neznám ni horšího.
Proč by u solidního poskytovatele mělo padat rychlé připojení?
Toť otázka pro Bena.
Např u mne připojení 50/50 i více za300kč měsíčně nejde tak 2x za rok a to pokud nejde proud , a to mluvíme o Krkonoších.A hlavně nejsme závislí na tom jak jsme daleko od ústředny jako u předraženého O2.
u mne připojení 50/50 i více za300kč měsíčně
Který to je? Na ty rychlé, co jsem koukal, ti to za 300 nemají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.