Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
stále se mi na spodním okraji obrazovky nabízí využívání souborů cookie(viz příloha).Pokoušel jsem se v nabídce o vypnutí cookií, ale bezvýsledně. Uvítal bych radu jak správně postupovat abych se té info dole zbavil.
flodur.
OS mám XP a prohlížeč Firefox.
Tohle není "nabídka využívání souborů cookie", ale lišta, která vám oznamuje na základě směrnice EU o ochraně osobních údajů, že tento web potřebuje získat váš souhlas s použitím cookies. Tato zpráva se zobrazí třeba i při první návštěvě této poradny...
Klikněte na "rozumím"a příště už se vás to ptát nebude.
Pokud chcete zakázat cookies ve firefoxu, tady je návod.
Ukládání cookies povolíte nebo zakážete v nastavení Firefoxu. Pokud se ale chcete zbavit otravných hlášek webů, musíte naopak cookies povolit a potom na těch stránkách odkliknout, že souhlasíte. Web si do cookie uloží Váš souhlas a dál už Vás otravovat nebude. [Já mám cookies zakázána. Je mi milejší na stránkách, které navštěvuji zřídka, odkliknout souhlas a cookie neuložit.]
Pokus o opravu odkazu z předchozí odpovědi:
Povolení a zakázá/... (podpora Mozilla)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.