Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chyba v zobrazení

Od: ladada odpovědí: 5 změna:

Dobrý den.

Prosím o radu.:)Nechal jsem chvíli vnuka o samotě s mým PC a jakoby kouzlem se mi na ploše všechny ikony změnily na ikonu Windows prohlížeč fotografií a při poklepu se mi program neotevře ale otevře se právě prohlížeč a píše, že se program otevřít nedá...

Ví některý moudrý rádce jak to zvrátit?:)

Děkuji.:)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

...Windows prohlížeč fotografií a při poklepu se mi program neotevře ale otevře se právě prohlížeč a píše, že se program otevřít nedá...

Windows prohlížeč (fotografií) se při poklepu neotevře ale otevře a otevřít se nedá... Rozumím tomu správně?

tomas11*
hodnocení

0x

Zkuste obnovu systému v čase kdy to šlo

doplněno 15.10.16 11:57:

ovládací panely-obnovení

a nejprve možná restart

ladada
hodnocení

Děkuji, ale to jsem už zkoušel a nepomohlo..

hodnocení

0x

A zkusil jste na ikonu klepnout pravým tlačítkem a z nabídky vybrat "otevřít v programu" a vyberete a potvrdíte ten, v kterém to bylo předtím.

ladada
hodnocení

Omlouvám se, že to tak dlouho trvalo...:)

Zkusil ale nabídne mi to zase jen Prohlížeč fotografií...

Děkuji za odpověď ale mám vyřešeno. Prohnal jsem to Eset testem, vybaflo na mě 48 trojanů a na to jsem neměl nervy, tak čistá nová instalace...:)

Ještě jednou děkuji...:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]