Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmizel HDD v tento pc

Od: jofa* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den.

Chtěl bych poprosit o radu jestli to zvládnu, respektive moje sestra na svém pc. Stahovala foky z mobilu v Zoneru-import. Vše probíhalo jak má . Fotek měla spoustu a tak přři stahování (importu) chtěla posuvníkem vidět fotky jak se načítají a když klikla na posuvník naskočila prý tabulka (neví co tam bylo napsáno) . Kížkem ji zavřela , potom Zoner. Od té doby HDD (F) není nikde k nalezení ( tento PC, Totalcomander). Prostě druhý HDD disk není, pouze SSD (C). Je snadné na zvládnutí HDD znovu objevit? Děkuji za radu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

veronica
hodnocení

0x

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já bych zkusil restart PC, potom Obnovení systému, start PC do nouzového režimu (nebo s poslední známou konfigurací). Zdravím!

doplněno 14.10.16 19:43:

jofa - a nevíte, jestli proběhl restart (vypnutí a zapnutí) toho PC?

doplněno 14.10.16 21:01:

jofa - kdyby se při kopírování souborů nějaký soubor "šprajcnul", tak ho buď OS přeskočí nebo o tom napíše chybovou hlášku. Toto vypadá na jiný problém s HDD. Bohužel, takto nevím, co ještě poradit (než, co jsem již radil hned na začátku). Pokud by se HDD našel, tak bych ho zkusil prověřit na chybovost nějakou aplikací k tomu určenou (diagnostika HDD). Také bych (při vypnutém PC) znovu zkontroloval kabeláž k HDD (vytáhnout a znovu dobře zarazit). No, a měl by být vidět v BIOSu.

jofa*

Tak jsem tam k sestře vlítnul 2 km a koukám jde to. Takže oběma děkuji za radu a zase určitě někdy u problému příště nashle.

doplněno 14.10.16 20:38:

PC byl vypnutý. Ale už to zase nejde. Začal jsem stahovat z mobilu asi 150 fotek a při 40 se to "kouslo" a konec. Disk zmizel a teď tam zase není ani po restartu ani po vypnutí pc. Správce zařizení je napsáno neznamýzařízení. nevím nerozumím tomu ta abych věděl kam sáhnout. Disk zmizel. Je možné. že je v momibilu nějaký soubor a na něm se to šprajcne?

doplněno 14.10.16 21:16:

ben: dík za rady. Už jsem zpátky doma a snad zítra se k ní dostanu, pokud si nezavolá nějakýho znalce.

hodnocení

0x

Měl jsem problém s WIN7, kdy mi během práce přestala fungovat všechna média mimo hlavní HDD - tj. DVD nebo jakákoliv fleška v USB libovolně strčená - řešil jsem to snad měsíc, po přeinstalaci OS bylo vše v pořádku a už se mi to nestalo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]