Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vkládání fotek na FB

Od: jarinht® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,mám takovýto problém.Na kopírce jsem si oskenoval fotky a tyto jsem si uložil do dokumentů.Když dokumenty otevřu,fotky tam jsou.Jakmile vstoupím na FB a chci tyto fotky sem zkopírovat,při otevření Dokumenů tyto "nevidím" a ani manuelně mne nejdou na FB zkopírovat.Prosím o radu jak na to.Díky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

horak*
hodnocení

2x

Předpokládám, že fotky byly skenovány do PDF. Pokud je to tak, potom, buď znovu sken do jpg, nebo z PDF přes Printscreen do jpg, png

wehappyfew*
hodnocení

1x
Zdravím,
nemáte ony naskenované fotky v nějakém exotickém formátu, který FB nepodporuje? JP(e)G, PNG, GIF, BMP, TIFF, tyto má FB vzít bezproblémově. Podívejte se, jakou mají koncovku a kdyžtak fota přeuložte na akceptovatelnou příponu. Případně oskenujte opětovně a v nastavení tiskárny, v záložce sken, navolte vhodný výstupní formát.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]