Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
prosil bych o radu. Zřídil jsem si podsložku k ukládání stažené hudby. Hudbu jsem přesunul potom dále na jiný disk.
Ale podsložka nejde odstranit ať dělám, co dělám. Nedá se ani přejmenovat. Prostě s ní nehnu. Neporadil by mě někdo,
co s tou podsložkou dělat? Dík
A oprávnění ke složce je jaké?
Kliknout pravým myšítkem na složku a zvolit "Vlastnosti".
Dále karta "Zabezpečení".
Zde se podívej, jestli máš oprávnění manipulovat se složkou.
Pokud máš plná oprávnění ke složce, zaškrtni "Zobrazovat skryté soubory ..." a také zruš zaškrtnutí "Skrýt chráněné soubory ..."
Ovládací panely => Zobrazení => možnosti složky => karta Zobrazení.
Dobrý den, já bych to spíše tipoval na to, že si nějaký program stále pamatuje cestu k té podsložce a nedovolí její smazání či přejmenování. Pokud jste do složky soubory stahoval, tak změňte složku pro stahování v prohlížeči. Pokud jste hudební soubory z této složky přehrával nebo je upravoval, tak tu cestu "drží" přehrávač nebo zvukový editor. Takže, přehrávat nebo editovat z jiné složky a on tuto "pustí" (půjde odstranit). A určitě by měla jít složka odstranit, když spustíte PC v nouzovém režimu nebo použijete Live-CD s OS Linux. Zdravím!
P.S. Občas tomu odstranění složky brání i aktivní (zapnuté) Obnovení systému.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.