Nejste přihlášen/a.
Je jiný program pro odstranění černých pruhu z Videa a filmu jako tento na obrázku?Děkují za odpovědi a hezký večer.
Ty pruhy tam jsou z určitého dobrého důvodu. Situací, kdy by se musely odstranit, moc není (špatně kódovaná videa z Internetu, sledování na určitých velikostech/poměrech obrazovky apod.) Ve všech ostatních případech dojde ke snížení kvality.
Vůbec nechápu, na co to potřebuješ.
Jestli ty fotky s Eastwoodem jsou ten film, ze kterého chceš pruhy odstranit, tak to je typická ukázka toho, proč by to laici neměli dělat. Snažíš se sledovat film s kinematografickým poměrem stran (zřejmě 2,35:1) na širokoúhlé TV s poměrem stran 16:9. Když odstraníš pruhy, tak buď ořízneš strany záběru nebo roztáhneš obraz na výšku nebo ho ořízneš a roztáhneš zároveň. V každém případě dojde ke snížení kvality obrazu.
ctenar:
to zhoršení kvality není tak dramatické, aby nestálo za to se zbavit pruhů a zapoměl si na ještě jednu možnost, odstranění pruhů tím, že se obraz roztahuje nelineárně od středu ke krajům, pruhy zmizí, obraz je lehce deformovaný v krajích, kterým lidské oko při sledování nevěnuje moc pozornost.
zhoršení kvality není tak dramatické, aby nestálo za to se zbavit pruhů
Celý obraz se musí interpolovat nějakým ošklivým zlomkem. Veškerý detail se ztratí a vše bude jako když se na to člověk kouká přes láhev limonády.
Chápu, že z TV a internetu už to přichází dost zmrzačené a právě proto bych do toho nejraději vůbec nesahal a nechal to zobrazit 1:1.
Mám TV (16:9) a na exter disku 2.TB videa-filmy.Kvalita filmu když pruhy pryč mi stačí.Ano ten film s Eastwordem nebyl nijak kvalitni na foto je původní a po odstranění pruhu.(Ukázka)V TV běží pořady filmy některé obraz jen uzký proužek nevyznám se vtom já mám TV uhlopřič.asi 60.cm a kdo ma uhlopřič.100cm tak má uzký film stejně.Mám TV-16:9-USB-DO-PC s nahraváním tak nahrávám(Ne každou blbost)filmy s pruhami i bez.Filmy z internetu kdo co tam dá to kvalitu moc neovlivním.Nemusím mít film super HD kvalita když pak na TV potřebují dalekohled-lupu.Jsem dědek ale taková technika je-tak proč než film dají do TV ho nespracují tak aby byl přes celou obrazovku 16:9.Možná by to šlo ale kdo by předělával hromadu filmu.Nejvíc je HD super v TV REKLAMA ta je pře celou obrazovku.Budu dál ořezava pruhy.Jinák otázka zněla zná někdo takový program a ne na co ho potřebují.Dík Všem a hezký den.
Málokdo se chce díval jen na půlku filmu nebo film deformovat křivou lupou. Takže na výběr moc programů nebude.
Dal jsem na stažení: Film ma 2.minuty-1.minuta filmu s černýma pruhama-2.minuta kdy jsem odtranil černé pruhy.Původni film nebyl s pruhama moc kvalitní i tak je koukatelný.Já z toho udělám Film 3D na2/.!Hezký večer všem. uloz.to/...
Ano tomas11 má pravdu po stranách kousek chybí,ale není to moc to mi nějak nevadí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.