Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Voda v notebooku - zaseklé tlačítko

Od: fjordina odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

podařilo se mi vylít trochu vody do notebooku. Nechala jsem ho vyschnout a když jsem ho zapla, zjistila jsem, že mám zaseklé tlačítko / takovým způsobem, že pořád píše, takže se nemohu přihlásit do svého účtu, nemůžu ani zapnout klávesnici na obrazovce, připojení externí klávesnice nefunguje, zkoušela jsem klávesu vyndat, otřít a pořád je zaseklá. Nevíte někdo co s tím? Opraváře beru jako poslední možnost :)

Děkuju mockrát.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

egemberg
hodnocení

0x
Zřejmě bude zaoxidovane a vytvořil jse tam vodivy spoj.muselo by se to rozdelat až na desku se spojem a očistit

hodnocení

0x
Klávesnice skládá ze dvou fólií s vodivymi cestami, oddělené další fólií, která má otvory v místě tlačítka aby mohlo dojít k promáčknutí a propojení horní a dolní fólie. Pokud tam nateklo, vodu z toho jen tak nedostanete. Doporučuji koupit novou klávesnici, je to cca 1000 Kč. Před týdnem jsem to samé řešil u známého, ale problémů bylo víc a byl to burčák.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]