Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hard Disk - 750 G

Od: pata odpovědí: 6 změna:
Ahojda jak poznám že má můj WD Element 750G windows 10.? Využívala jsem ho několik let. A chci ho prodat ale paní se mě ptala na toto. K čemu slouží ty Windows 10? A popř mohu to na ten disk dát. Děkuji.
Hard Disk - 750 G

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ctenar*
hodnocení

2x

Je to přenosný disk, pravděpodobně jsi to používala na zálohu/ukládání dat a před prodejem jsi to vše neobnovitelně sma/.... Windows10 (ani jiné) na tom nikdy nebyly a i kdyby byly, tak smáznutím se odstraní a i kdybys nic nesmazala, tak prodáváš disk a ne Windows a jestli paní chce Windows, tak proč reaguje na inzerát na disk.

Co na tom disku kdy bylo nemá žádný vliv a omezení pro nového majitele.

pata
08.10.16 11:41
hodnocení

Děkuji.
ctenar*

Není zač.

Nový majitel ten disk může používat stejně, jako kdyby si ho koupil nový v krámu.

hodnocení

1x
HDD bych urcite pred prodejem nekolikrat viceurovnove zformatoval. Nechcete preci, aby mel nekdo vase soukroma data a soubory...
jabraka*

Nehledě na to,že tam může zůstat řada virů.

JB

pata
hodnocení

Používala jsem ho jen na videa.filmy atd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]