Nejste přihlášen/a.
Prosím o pomoc. Několik dnů mi nejde otevřít skyp. Dle nabídky lze se přihlásit, či ukončit. Přihlášení pracuje a pak napíše, nelze připojit. Zkoušela jsem rady známých, ale nepomohlo nic. Odinstalovala jsem spyb, zrušila avast, dopsala do nastavení pro připojení port dle rad, několikát restartovala počítač, několikrát odinstalovala skyp a zas instalovala, opět restartovala, ba i vypínala počítač. Výsledek. nepomohlo nic, skyp je stále ve stavu: přihlásit, nebo ukončit, připojit nelze.
WindowsXP, Explorer8
Děkuji
Ahoj, podobny problem jsem mel. Mate notebook? Jestli ano a mate tam nejaky jiny antivirus, mimo avastu, zkuste ho odinstalovat. Tohle pomohlo me.
Jestli nic nebude pomahat, jedinym resenim, ale pomerne krutym, se stane preinstalace Windowsu.
Ano mám notebook. Vše jsem odinstalovala, krom avastu. Ale jak přeinstaluju W? Nemám disketovou jednotku. Tak co s tím?
Zkuste v nastavení zabezpečení povolit Skype a restartovat PC. Pak by se Skype už měl připojit.
doplněno 09.01.13 04:33:Jak máte nastaveno připojení k internetu (já používám "připojit vždy, když není k dispozici")? Zkusila jste se na Skype přihlásit? Zkoušela jste pročistit počítač (např. CCleaner)?
Nejsem si jistý, že to bude pomůže, ale zkuste otevřít IE 8, nahoře na kartě nástroje sjet na možnosti internetu a kartu zabezpečení. Tam zkontrolovat, jestli je nastavená úroveň na "výchozí". Neznám důvod ani přičinu, ale občas se mi stávalo, že se to samovolně přeplo na úroveň "vlastní" a ta byla - opět nevím proč - vždy tak vysoká, že nechodilo na internetu skoro nic.
Děkuji moc,
na tý kartě jsem byla několikrát a nevěděla si rady, co s tím. Podle vašeho návodu jsem udělala vše, ale nejde to uložit a změnit. Vždy se to vrátí na vlatní vysokou úroveň.
Ano, s tím souhlasím - změním, uložím ("použít" a "zavřít") a při dalším spouštění IE 8 to bylo většinou zpět. Někdy se to podařilo, že to třeba po 3-4 zopakování chvíli vydrželo a internet chodil korektně. Připojení k internetu ADSL. Ale se skype jsem problém nikdy neměl. Protože už mne o přestao bavit, přešel jsem na chrome. Pokud se nemohu dostat na enternet, otevřu IE8, změním úroveň (vždy je změněná na vysokou) a zas to chodí.
Takže v čem je problém to vypadá, že je jasné, ale co ho způsobuje, netuším. Čištění pc a ni jiné experimenty zatím nepomohly. Nejste tedy sama.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.