Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook hraje i po zasunutí sluchátek

Od: dezik odpovědí: 3 změna:

Dobrý den

měl bych takový dotaz, mám notebook Lenovo Ideapad Y510p. Nevím, zda to je problém, nebo jen otázka nastavení, ale když do konektoru strčím sluchátka, hraje mi zvu jak ve sluchátkách, tak z rperoduktorů noteooku. Nevíte jak to vyřěšit? Sluchátka by rozbitá být neměla, zkoušel jsem je na mobilu a tam fungují normálně (hudba hraje jen ze sluchátek) ...

Moc díky za odpovědi :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Máte konektor celý zastrčený? poslední 2 mm rozpojují kontakt. Stalo se mi, že se tam dostalo nějaké smetí a bránilo tomu kritickému docvaknutí. Vyfouknutí vzduchem vše vyřešilo.

dezik
hodnocení

Měl jste pravdu, malinká část se nedocvakla, profouknul jsem pusou a jde to ... to by mě asi v životě nenapadlo. Děkuji Vám :)

defde
hodnocení

0x

V první řadě bych zkusil přeinstalovat ovladač zvukové karty. Stáhnete ho na stránkách výrobce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]