Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vycentrování stránky - Canon tiskárna

Od: zuhud® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

Jdu si pro radu, protože už vážně netuším, co změnit a kde, zkusila jsem asi vše.

Mám v Excelu udělaný (nalinkovaný) list papíru a hlavičku mám přizpůsobenou svým potřebám. Proto jsem to dělala.

Ale když tento list vytisknu, tak tisk je "hozenej". To znamená že na jedné straně je okraj 2,0 cm a na druhé straně je 2,3cm. I když mám okraje dané 2,0 cm v nastavení. Sešití mám na levé straně, ale v nastavení nelze dát volbu (není tam) tisk bez sešití. I když jsem dala stránku vycentrovat, i přesto to mám "hozené" o ty 3 mm. Na výšku to sedí, ale na levá-pravá nee.

Formát papíru je A4. Prosím Vás, neexistuje nějáký fígl nebo netušíte, kde toto hledat a přenastavit? Mám tiskárnu Canon. Tisknutelná oblast? Nebo změnit vlastnosti z papíru na brožuru, opravdu netuším, a už mne nic nenapadá. Nebo musím vyrobit i druhou stranu a s těma 3 mm prostě počítat? Mne už vážně nic nenapadá, čím by to mohlo být. :(

Myslela jsem, že když dám vycentrovat tisk, stránky v Excelu, tak se mi to natiskne a tisk se bude krýt. Vylezly mi oči z ďůlku, když jsem zjistila, že to tak není.

Snad jsem to vysvětlila nějak srozumitelně. Poradíte, prosím? Děkuji předem.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nastavení tiskárny prosím nechte být - v tom nastavení se štelují tiskové hlavy, aby tisk byl bez šmouh a přesný.

Problém je v nastavení excelu - zkuste tedy někoho z okolí, kdo dokáže excel trochu lépe projít a nastavit potřebné. Když nevidíme, co vlastně chcete tisknout a jaké máte potřeby, bude se velmi těžko radit nastavení excelu... Přes web je to takřka nemožné.

hodnocení

Dobrý den, já už jsem na to přišla :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]