Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak získat heslo,,

Od: zavinac® odpovědí: 8 změna:

Zdravím,,,,mám cca 5 e-mailových adres.Když chci psát z jedné,tak se mi ukáže normálně heslo.Ale když chci psát z druhé adresy,ta to nejde.Ale když smažu ten nick z první a zadám jméno jiné,tak mohu normálně psát Nevím,jestli mi rozumíte,těžce se mi to píše děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

0x
Pravděpodobně máte nastavenu volbu Zapamatovat si tuto adresu. Pak při otevření prohlížeče automaticky skáče předvyplněné okénko toho konkétního mailového přihlášení. Když volbu pamatovat si zrušíte (tak, aby nebylo políčko zaškrtnuté), bude pokaždé přihlašovací políčko prázdné.
Já vím, jdu si nafackovat.
hodnocení

vilik,,,jsou funkční 2 adresy.ach jo

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, patrně jde o nějaký prohlížeč a tam na stránce (např. Seznam) zatržené pamatování si na tomto PC (Pamatovat si mě). Toto zatržení tam zrušte, vyčistěte si prohlížeč od cookies a jeho mezipaměť a už to pojede. Pokud hledáte heslo, tak je možná ve Správci hesel ve Vašem prohlížeči (který to je, neuvádíte). Zdravím!

doplněno 05.10.16 16:48:

Mělo by to jít přes Nastavení (tam je i správa hesel). Jenže, u každého prohlížeče je to jiné, tak musíte napsat, jaký používáte (např. Firefox, Internet Explorer, Opera nebo Google Chrome).

Jde to udělat i programem CCleaner, jenže ten asi v PC nemáte.

doplněno 05.10.16 16:50:

Zkuste také zrušit na té stránce to zatržení a potom zmáčknětě 2x klávesu F5 - načtou se nová cookies a možná to pomůže.

hodnocení

ben,,,,díky moc,ale nevím,jak si mám vyčistit prohlížeč a tu mezipaměť,,,,

Odpovím zdánlivě úplně mimo, ale trocha času za to pohodlí stojí.
Vybodni se na webový rozhraní a nainstaluj si nějakýho emajlového klienta.
Třeba Thunderbird.
Ten si nastavíš a od té doby budeš mít poštu hezky pohromadě, bez přepínání.
hodnocení

-tak tomu už vůbec nerozumím.jsem laik,,díky

hodnocení

mám Firefox

Firefox s tím nemá moc společnýho, jen to, že se jedná o jednu společnost, která vyvíjí jak prohlížeč, tedy tebou zmiňovaný Firefox a další program je emailový klient Thunderbird. Ten se ti postará o veškerou poštu.

Nějaký info o nastavení programu si přečti tady.

support.mozilla.org/...

Lepší pár obrázků, než sáhodlouhý vysvětlování.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]