Nejste přihlášen/a.
Zdravím,,,,mám cca 5 e-mailových adres.Když chci psát z jedné,tak se mi ukáže normálně heslo.Ale když chci psát z druhé adresy,ta to nejde.Ale když smažu ten nick z první a zadám jméno jiné,tak mohu normálně psát Nevím,jestli mi rozumíte,těžce se mi to píše děkuji
Dobrý den, patrně jde o nějaký prohlížeč a tam na stránce (např. Seznam) zatržené pamatování si na tomto PC (Pamatovat si mě). Toto zatržení tam zrušte, vyčistěte si prohlížeč od cookies a jeho mezipaměť a už to pojede. Pokud hledáte heslo, tak je možná ve Správci hesel ve Vašem prohlížeči (který to je, neuvádíte). Zdravím!
Mělo by to jít přes Nastavení (tam je i správa hesel). Jenže, u každého prohlížeče je to jiné, tak musíte napsat, jaký používáte (např. Firefox, Internet Explorer, Opera nebo Google Chrome).
Jde to udělat i programem CCleaner, jenže ten asi v PC nemáte.
Zkuste také zrušit na té stránce to zatržení a potom zmáčknětě 2x klávesu F5 - načtou se nová cookies a možná to pomůže.
Firefox s tím nemá moc společnýho, jen to, že se jedná o jednu společnost, která vyvíjí jak prohlížeč, tedy tebou zmiňovaný Firefox a další program je emailový klient Thunderbird. Ten se ti postará o veškerou poštu.
Nějaký info o nastavení programu si přečti tady.
Lepší pár obrázků, než sáhodlouhý vysvětlování.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.