Nejste přihlášen/a.
Mám problém.
Mám notebook, který běží 24 hodin každý den nepřetržitě. Na něm je zapnutý program, který stahuje data z meteostanice a posílá na web (www.pocasijesetice.cz).
Poslední dobou se notebook neočekávaně vypíná a pří startu notebooku se objeví chybová hláška (v příloze).
Děkuji mnohokrát za radu, jak problém odstranit.
Jako první bych začal asi teplotou. Mrknout, vyfoukat (ideálně oddělat dekl aby se dal pořádně vyfoukat CPU chladič ) a pak se uvidí.
Mimo téma, noťas není úplně nejvhodnější na tento provoz i když má své výhody...
Prach v netbooku není a ani se nezahřívá.
Po 8 hod. odpočinku jsem ho zapnul a vše se zasekává - tedy trvá dlouho než se něco otevře na cokoliv kliknu ->> netbook zamrzá.
Už nemohu téměř ani kopirovat - při kopírovánínotebo zamrzne.
Prosím, poradíte mi někdo?
Děkuji mnohokrát.
Tak teď už mi nejde notebook spustit vůbec.
Při startu je modrá obrazovka ... a probíhá oprava systému již 15 minut.
Co dále?
Při vyvolání nouzového režimu pc načítá soubory, ale po cca 1 munutě se zobrazí, že počítač nelze spustit a následná hláška zkontrolujte hardware a software.
Děkuji mnohokrát za rady jak dále postupovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.