Nejste přihlášen/a.
mam windows 10, ktere jsem upgradoval z windows 7. Zajima me jestli po obnoveni pc do tovarniho nastaveni bude windows 10 nebo 7?
Po 50% se ukazalo okno ze obnoveni pc do tovarniho nastaveni neni mozne.
Zkousel jsem livedisk DVD s programem Dr.Web kde jsem se dostal na hardisk se vsemi programy a soubory. Takze jsem si zalohoval dulezite soubory na onedrive.
Pokousel jsem se opravit windows vsemi zpusoby ale vse selhalo. Pri nastartovani se ukaze obrazek s okny a po kratke dobe vse zamrzne. a probliknou na klavesnici kontrolky caps lock a scroll lock.
Vite nekdo nejaky program na opravu startovani windows. Standartni programy windows nepomahaji.
Dal jsem novou instalaci Windows 10, ktera se po 65% znicehonic zastavila. Co mam delat? Mam zformatovat hardisk? Jak se mam na to zformatovani dostat. Porad se pres bootovaci dvd (vypaleny ISO soubor) spousti windows, ktery zamrza.
Co mam delat?
Ono by bylo lepší řešit proč se to neobnovilo ne? Takže teď tam jsou win7, které nestartují? Tomu se nedivim když nedoběhla instalace. Takže nevím proč obnovuješ do tovaru, můžeš mít taky nějaký HW problém a ne jen s win, ale zkus si někde stáhnout upgrade dvd na win10 ( microsoft.com/...) a instaluj z něho, bez využití recovery.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.