Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat z jakého důvodu se mi seká hra Fifa 16. Mám notebook zakoupený necelé 2 měsíce zpět. Hra ze začátku jela krásně, ale poslední týden už tomu tak bohužel není. Hra se ne přímo seká, ale jak kdyby se zpomaluje a pak zase jede normálně. Mám notebook Asus který má procesor Intel Core i5 a Grafiku Nvidia Geforce 920mx electroworld.cz/... tady kdyžtak přikládám celé údaje. Předem děkuji za odpovědi
Zdravím,
zkoušel jste NTB protáhnout touto APPkou? Zvolte/vpište gamesu, klikněte na Can You Run It čudlík, dejte start, nainstalujte Detection.exe, a nechte doběhnout (možná bude potřeba povolit, v levém horním rohu, plugin/y). Proskenuje Vám to PCčko/NTB a následně vyplivne, čeho máte nedostatek po hardware stránce. (viz karta minimum, recommended).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.