Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
známý má notebook HP Compaq 6910p, stěžoval si na zpomalení počítače. V softwaru jsem na nic nepřišel, ale program speedfan mi ukázal zvýšené teploty, všechny těsně pod 60°C (bez zátěže), navíc se mi v tomto programu neukázal žádný ventilátor. 1. Může přehřívání způsobit zpomalení počítače? 2. To že se nezobrazil ventilátor v tomto programu znamená, že není funkční? Díky
Dobrý den, přehřívání NTB může působit různé problémy (až zničit HW). Ventilátor musí být slyšet (uchem) a proud vzduchu poznáte u větracích otvorů NTB (prstem) - program k tomu nepotřebujete. Zdravím!
SpeedFan neumí všechny počítače. Na některých ventilátory nenajde, na jiných je umí i řídit. A teploty pod 60°C na notebooku jsou skvělé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.