Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční ventilátor?

Od: blackp* odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

známý má notebook HP Compaq 6910p, stěžoval si na zpomalení počítače. V softwaru jsem na nic nepřišel, ale program speedfan mi ukázal zvýšené teploty, všechny těsně pod 60°C (bez zátěže), navíc se mi v tomto programu neukázal žádný ventilátor. 1. Může přehřívání způsobit zpomalení počítače? 2. To že se nezobrazil ventilátor v tomto programu znamená, že není funkční? Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, přehřívání NTB může působit různé problémy (až zničit HW). Ventilátor musí být slyšet (uchem) a proud vzduchu poznáte u větracích otvorů NTB (prstem) - program k tomu nepotřebujete. Zdravím!

hodnocení

0x
Je ventilator slyset? Bud muze byt ko, nebo total zapraseny.

hodnocení

0x

SpeedFan neumí všechny počítače. Na některých ventilátory nenajde, na jiných je umí i řídit. A teploty pod 60°C na notebooku jsou skvělé.

tomas11*

Tak jestli se pohyboval tady po poradně tak se nemůže divit že to má zpomalené , a PC má v naprostém pořádku.Tady to máme zpomalené všichni (skoro) - a pc máme zajisté též OK.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]