Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Android MTP ovladače - Windows 10 64bit

Od: stek* odpovědí: 9 změna:

Zdravím všechny po dlouhé době v poradně s další otázkou. :)

Po dlouhé době jsem se odhodlal ke koupi nového PC s Windows 10 64bit. Do té doby jsem měl Ubuntu, takže jsem většinou něco jako ovladače neřešil, a tak potřebuji poradit. Mám telefon Meizu m2 s Androidem 5.1.1 a při připojení do počítače se nejdřív asi tři minuty stahují ovladače, ale po instalaci telefon stejně není vidět. Zkoušel jsem stáhnout různé drivers z netu, např. pro můj procesor v mobilu nebo přímo pro můj model, ale většinou jsem při instalaci došel k tomu, že instalační balíček není digitálně podepsán a nebo, při instalaci drivers, který nabízí můj mobil z nastavení i automatické hledání drivers po netu, že oddíl služem v tomto souboru INF je neplatný. Zkoušel jsem i instalovat něco jako Google USB drivers, ale taky bez úspěchu. Drivers se sice nainstalovali, ale můj telefon to stejně nerozpoznalo. Nějaké nápady, jak tohle opravit? Nechápu, proč s MTP v mém mobilu nemá Linux žádný problém a tolik používaný Windows nedokáže nainstalovat jeden pitomej driver po netu. Mám Lenovo Yoga 710 14", Intel Core i7 6500U, Intel HD Graphics 520 (i Nvidia 940MX) a 8GB RAM, ale to nejspíš není podstatné.

Děkuji vám za rady. :)

Android MTP ovladače - Windows 10 64bit

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Našel jsem, že na WIN10 s Aniversary updatem bývají problémy s MTP ovladači. Zkuste se proklikat do Tento počítač -> c : -> Windows -> INF -> vyhledat soubor wpdmtp.inf kliknout na něj pravým tlačítkem a zvolit instalovat. Teprve pak připojte mobil.

matkal

Moc děkuji za odpověď po všech těch chytrolínech po internetu první fundovaná rada, která opravdu zabrala.

jancura

tomas11*
hodnocení

0x

Zkus - na talefonu stáhni dolu lištu - a změn z - pouze nabíjení na zařízení pro média.

A pak telefon uvidíš .

doplněno 01.10.16 20:13:

Když to uděláš jak jsem napsal uvidíš nejen kartu SD ale i paměť telefonu,Zdar.

doplněno 02.10.16 10:24:

Pokud to tak uděláš má se ti zobrazit toto -

1)

2)

Android MTP ovladače - Windows 10 64bit #2
Android MTP ovladače - Windows 10 64bit #3
stek*
hodnocení

Tak už jsem to vyřešil "násilím" a paměťovku jsem z telefonu vytáhnul a zapojil přes čtečku. Pak dám vědět až ji budu mít zpět. :)

stek*
hodnocení

To co píšeš, to jsem udělal i předtím. Zkoušel jsem mezi tím přepínat, Windows vždy zapípal, ale mobil pořád nevidím.

tomas11*

Mám pocit že něco děláš špatně.

gabriela*
hodnocení

0x
Nevím jak Vy ale ja mam stejný problem ale uplně navic mi nejdou ani povolit aktualizace windows updatu, nejsem žadny pocitacovy amater ale toto mi bere fakt nervy

troll*
hodnocení

0x

Wole ser na ten skurveny crap Windows vsechny Windws sou suck a shit a picovina a pouzivej dal LINUX ve Windowsech nefunguje nic poradne natoz nejaky debil *cert*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]