Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny po dlouhé době v poradně s další otázkou.
Po dlouhé době jsem se odhodlal ke koupi nového PC s Windows 10 64bit. Do té doby jsem měl Ubuntu, takže jsem většinou něco jako ovladače neřešil, a tak potřebuji poradit. Mám telefon Meizu m2 s Androidem 5.1.1 a při připojení do počítače se nejdřív asi tři minuty stahují ovladače, ale po instalaci telefon stejně není vidět. Zkoušel jsem stáhnout různé drivers z netu, např. pro můj procesor v mobilu nebo přímo pro můj model, ale většinou jsem při instalaci došel k tomu, že instalační balíček není digitálně podepsán a nebo, při instalaci drivers, který nabízí můj mobil z nastavení i automatické hledání drivers po netu, že oddíl služem v tomto souboru INF je neplatný. Zkoušel jsem i instalovat něco jako Google USB drivers, ale taky bez úspěchu. Drivers se sice nainstalovali, ale můj telefon to stejně nerozpoznalo. Nějaké nápady, jak tohle opravit? Nechápu, proč s MTP v mém mobilu nemá Linux žádný problém a tolik používaný Windows nedokáže nainstalovat jeden pitomej driver po netu. Mám Lenovo Yoga 710 14", Intel Core i7 6500U, Intel HD Graphics 520 (i Nvidia 940MX) a 8GB RAM, ale to nejspíš není podstatné.
Děkuji vám za rady.
Našel jsem, že na WIN10 s Aniversary updatem bývají problémy s MTP ovladači. Zkuste se proklikat do Tento počítač -> c : -> Windows -> INF -> vyhledat soubor wpdmtp.inf kliknout na něj pravým tlačítkem a zvolit instalovat. Teprve pak připojte mobil.
Zkus - na talefonu stáhni dolu lištu - a změn z - pouze nabíjení na zařízení pro média.
A pak telefon uvidíš .
Když to uděláš jak jsem napsal uvidíš nejen kartu SD ale i paměť telefonu,Zdar.
Pokud to tak uděláš má se ti zobrazit toto -
1)
2)
Tak už jsem to vyřešil "násilím" a paměťovku jsem z telefonu vytáhnul a zapojil přes čtečku. Pak dám vědět až ji budu mít zpět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.