Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vložit obrázek do Powerpointu

Od: herold odpovědí: 4 změna:

Ahoj, prosím Vás pomohl by mi někdo s vložením obrázku do Powerpointové prezentace? Na google.cz jsem si našel obrázek, pravým talčítkem jsem si vyvolal nabídku, klikl jsem na kopírovat obrázek a v prezentaci když dám vložit tak se nic neděje.

Objeví se malý čtvereček, který když rozkliknu tak mám na výběr 2 možnosti- a) zachovat formátování zdroje

b) použít cílový motiv

Ví někdo co s tím je a jak se to tam dá vložit?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Není jasné, zda prezentaci vytváříte, nebo chcete další obrázek vložit do hotové!
Pokud chcete upravovat hotovou prezentaci, musíte změnit její koncovku z .pps na koncovku .ppt
Doporučuji v tom případě pracovat s kopií prezentace. Jistota je jistota!

iz*
hodnocení

0x

Obrázek si napřed musíte uložit do PC. Teprve pak s ním můžete pracovat.

janlauryn*
hodnocení

0x

Já to dělám tak, že si obrázek stáhnu z netu na plochu a pak ho přetáhnu do slidu. Pak stačí jen upravit umístění a velikost:)

honzs*
hodnocení

0x

Ahoj, jakou verzi powerpointu máš? Mně to v PP 2007 funguje, vyberu si jakýkoli obrázek na netu, zkopíruju si ho do schránky a v prezentaci ho jenom vložím. Pak ho můžu upravovat a hrát si s ním, jako bych ho načetl ze svého harddisku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]