Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak v openoffice org.2.4otevřít zprávu v DOCx

Od: flodur® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,
obdržel jsem v příloze mail zprávu ve vzoru DOCX. Mám OS XP a openoffice org.2.4, nejde mi mail otevřít. Pomocí netu jsem zkoušel přejít na vyšší funkce openoffice, bohužel se mi to nepovedlo uložit, tlačitko je nefunkční. Při instalci se odnstaluje openoffice org.2.4. Dá se dokument v DOCX vhodným způsobem na mém počítači otevřít nebo převést do DOC?

Děkuji za rady.

flodur.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, řekl bych, že to v tomto programu nepůjde (já jsem na to tedy nepřišel a vzdal to). Řeším to tak, že požádám odesílatele souboru, aby mně to poslal znovu a ve formátu PDF. Jde to někdy otevřít (Zobrazit nebo Upravit) v Total Commanderu, ale není to použitelné (je to nečitelné). Zdravím!

111®
hodnocení

0x

no jo sakra, jsem si to neuvědomil

filip17*
hodnocení

0x

Ahoj,

aktulizace na novější openoffice případně stáhnout world viewewer openwith.org/...

Můžeš přejít na libre office. Realizační tým open office se rozdělil a ti lepší dneska jedou pod plachtou Libre. Open office je ve stavu klinické smrti. Libre zvládá všechny formáty a je stejně jako Oo.zdarma.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]