Nejste přihlášen/a.
Zdravím, začal jsem teď přemýšlet, jak propojit USB z PC do další místnosti k TV. Problém je ten, že potřebuji dosáhnout na vzdálenost 10m, husí krk je ovšem úzký a USB projde tak tak, samice by už podle mě neprošla. Výhodou je, že přibližně uprostřed mám krabici, kde se husí krky z obou místností potkávají. Jakým způsobem tedy toto propojení vyřešit? Napadlo mě koupit dva prodlužovací kabely na pět metrů, protáhnout každý zvlášť a uprostřed spojit, bude to ale fungovat?
Už propojení PC s TV pomocí USB kabelu je neobvyklé. Na co to má sloužit? A bude to tak fungovat?
no tak to se musíš vyžvejknout dost detailně abychom ti poradili..z toho co jsi napsal plyne-logicky, že se jedná o propojení..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.