Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Strojirensky PC program

Od: buras odpovědí: 3 změna:

dobry den, jaky je nejlepsi program pro tvorbu technickych vykresu ve strojirenstvi? abych ty soucasti, koty...atd. nemusel kreslit rukou na papir? nejlepe bych ocenil, kdyby byl nejaky free, nebo alespon studentska verze.

potrebuji ho jen pro skolni potrebu

.diky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já osobně mam nejradši autodesk inventor... jestli chodíte na školu kde ho používáte, tak tam určitě mají k dispozici studenskou licenci.

buras
hodnocení

diky, nasel jsem i AutoCAD, a studentska verze se da ziskat s pouzitim skolniho mailu, aspon to tam tak psali. zatim mam za ukol jen tri vykresy a daji se zvladnout i na,papire. jen jsem si rikal, ze bych se naucil pracovat v nejakem programu

Tenhle SW je na to delanej a dobrej. Cim driv se v nem naucis delat tim lip.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]