Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak změnit heslo wifi?

Od: hanesinho odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

chci se s Vámi poradit ohledně změny hesla k mé wifi sití. Zobrazil jsem si uživatelské rozhraní, kam jsem se přihlásil pomocí uživatelského jména "admin" a hesla také "admin". Dále jsem si zobrazil formulář pro změnu hesla, kam jsem zadal původní heslo uvedené na routeru a poté dvě nová hesla. Vše jsem potvrdil a vyskočila mi hláška, že heslo bylo úspěšně změněno. Nicméně mi nefuguje ani na jedno ze zařízení (2 notebooky, 4 telefony).

Zkoušel jsem se dívat na heslo wifi sítě pomocí příkazevého řádku přes příkaz "netsh wlan show profile name="název_wifi" key=clear" a i tady mi to vypisuje to původní heslo.

Původní heslo mi vypisuje i tento postup "centrum síťových přípojení a sdílení" - - "název wifi sítě" - - "vlastnosti bezdrátového připojení" - - "zabezpečení"

Netušíte někdo, proč nejde heslo změnit? Nikdy jsem se s tímto nesetkal. Přitom změna hesla se vždy potvrdí.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, postup se zdá správný, ale postrádám informaci o restartu routeru - LEDky začnou blikat (i červeně) a po chvilce vše zase naběhne do normálu. Toto jste udělal? Máte tam v rozhraní tlačítko Reboot? Použil jste ho? Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]