Nejste přihlášen/a.
Potřebuji poradit,objevuje se mi okno -APLIKACE UPDATE EXE DOŠLO K PROBLÉMŮM JE TŘEBA JI ZAVŘÍT.kliknu neodesílat a je pryč,ale zase se objeví.Když mám počítač zapnutý déle,třeba do rána,nejde to poslat pryč,musím restartovat.Popište mi prosím , v čem je chyba a jakji mám odstranit.Mám OS WIN XP.
Jenom podotýkám,že tomu moc nerozumím ,je mi 63 let.
Mám free abtivirus,počítač jsem koupil od člověka co do počítačú dělá,horší je,že už ho k sobě nemohu dostat,pořád se vymlouvá a epřijde. Při spuštění PC mi ukazuje bublina,že počítač není chráněnmaž asi po 5 minutách to zmizí.
Avira Free Antivirus? Nekde na plose nebo dole na liste u hodin, mate ikonku stylizovaneho roztazeneho bileho destniku na cervenem pozadi?
Pokud ano, tak to je ta pricina. Oprava je na 10minut, ale z Vasimi znalostmi by to chtelo, aby to udelal nekdo, kdo tomu trochu rozumi, staci pouceny laik. Ten antivir ma 3 casti a je nutne odinstalovat vsechny, jinak si zadelavate na problem...
Ano,to je ono.Revo Unnistaler to neodinstaluje?Dokud to ale neodinstaluji ,nemohu stáhnout jiný
Když mně to popíšete krok za krokem,tak to snad zvládnu?
Když mně to popíšete krok za krokem,tak to snad zvládnu?
Tak to vyzkousejte. Cast 1 je samotny klient, nazev bude neco jako Avira Antivirus, cast 2 Avira Launcher, a mozna mate i cast 3 Avira toolbar pro Firefox. Nazvy nejsou presne, z hlavy to fakt nevim. Ty prvni 2 casti mate na 99%, ten toolbar mit nemusite. Kazdopadne je odstrante vsechny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.