Nejste přihlášen/a.
kdyz jsem pripojena ve firme ,ve ktere nepracuji, na Wifi urcenou pro Hosty. Zjisti nekdo, ze jsem byla pripojena, ze jsem si stahla dokument...atd.
dik
Dodatečně se to dohledává hůře, ale něco málo jde. Horší je, když je na síti někdo "napíchnutý" souběžně s Vámi.. pak může vidět, co jste si stáhla a možná se může k těm souborům i dostat. Může Vám ukrást cookies a přihlásit se k některým službám za Vás nebo může "odposlechnout" hesla ze stránek, které nepoužívají šifrování. U šifrovaných stránek uvidí pouze jaké navštěvujete. Možné je leccos a internet je plný podrobných návodů. Otázka je, jestli zrovna na tom místě, kde se připojujete, by se někdo o něco takového snažil.. pravděpodobně ne, obzvlášť někde ve firmě.
Tak či onak, na veřejných sítích (hlavně ve veřejných zařízeních) platí jednoduché pravidlo - nepřihlašujte se k ničemu, co je pro Vás důležité (bankovnictví, pracovní e-mail, sociální sítě) a nedělejte nic, co by Vás mohlo ohrozit, pokud by se k těm informacím dostal i někdo jiný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.