Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pevný disk

Od: cerbygerby® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli by mi někdo poradil kde se dá sehnat pevný disk na SONY VAIO pcg - 7154m

Notebook mohu mít zadarmo od známého, jen řekl že všechny data si musí nechat..tedy pevný disk.

Na kolik by mě vyšel .. stačí mi třeba jen 250 GB, a jestli to zvládnu vyměnit sám - tím myslím jestli to není úplně náročné, že by to svedl jen tecjhnik. Děkuji za rady a info :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, náročné to není a Vy máte výhodu, že Vám kamarád řekne přesně, jaký HDD tam byl a jaký si máte pořídit (jde hlavně o způsob zapojení - kapacita nebo výrobce může být jiný). Ovšem, když se takto ptáte, tak budete mít možná problém s instalací OS, protože nový HDD bude čistý a NTB nebude běhat, resp. někdo tam musí nainstalovat OS. Zdravím!

doplněno 26.09.16 18:08:

Podívejte se na video a uvidíte, jestli to zvládnete.

doplněno 26.09.16 19:32:

Myslím, že tam vidíte vložený HDD Western Digital (WD) o kapacitě 250 GB a starší připojení ATA (ten už jako nový bude asi hůře dostupný a novější SATA tam nepůjde).

hodnocení

No to mě ani nenapadlo..byl to pracovní notebook tudíž on sám to vyndavat taktéž nebude. Jde jen o to že mu ho přenechají bez toho disku a dají mu nový. Proto sem měl o něj zájem, tak mi ho dá. Jenže se raději ptám předem abych ho tedy vůbec zprovoznil :)

hodnocení

Jo tak to bych měl v klidu zvládnout.. teď ještě sehnat ten správný disk.. Pokud někdo poradí přesně jaký, nebo dá odkaz, budu moc rád :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]