Nejste přihlášen/a.
cau... mam internet od o2... predevcirem jsem si preinstaloval notebook na win 10 vse v pohode.. ale od te doby mi proste notas nechce najit moji wi-fi najde vsechny v okoli sousedi,restaurace atd.. ale moji ne zkousel jsem volat pres techniky o2 vsude mozne nikde mi neporadili..odkazali me na jejich web techzona tam jsem si wifi znovu nastavil nove jmeno nove heslo.. na mobilu se pripojim bez problemu hned.. ale notas to proste nenajde a muzu se treba zblaznit.. vim ze znamy ma stejny problem taky preinstalace PC a uz mu 2 tydny wifi nejede vubec.. nevite nekdo reseni. specha.. dik za jakkoukoliv radu
Zkontrolujte v nastavení routeru, na jakém kanále wifi vysílá. Pokud je tam automatika, pak zkuste zvolit kanál někde v rozmezí 2-11. Někdy se totiž stává, že router začně vysílat na krajních kanálech, typicky 13 a ten některé wifi karty v zařízeních neumí. Pak se stává to co popisujete, že jedno zařízení bez problémů a druhé síť ani nevidí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.