Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Android klavesnice

Od: spynfo® odpovědí: 2 změna:
Zdravicko. Prosim o pomoc. Furt mi klavesnice prepisuje to, co jsem napsal. Uz jsem z toho na mrtvici.
Hrabal jsem se v nastavenich klavesnice od googlu, nejde to vypnout. V nastavenich od swiftkey, nejde to vypnout. Pouzivate nejakou klavesnici, ktera text neprepisuje?
Dal: rad bych, aby mi hrala v pozadi aplikace youtube, i kdyz jsem na webu. Nebo, aby v pozadi hrala karta u chrome s youtubem. Poradite?
Diky moc.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepe*
hodnocení

0x
U klavesnice musis zrusit automaticke opravy textu. Youtube ti nebude hrat na pozadi, jak na internetu ani v aplikaci. To nastavit nelze, to tak je a clovek s tim musi byt smireny

filip17*
hodnocení

0x

Ahoj,

vypni si tzv. predikci slov v nastavení klávesnice to určitě je, Ať už používáš googláckou nebo tu co máš pod svou značkou telefonu. Nevim jakou máš verzi androidu, většinou je to pod pokročilým nastavením v nastavení jazyka a výstupu.

Co se týče youtube na pozadí, to android neumí ani nepotřebuje. Na to jsou aplikace jako Deezer nebo Spotify, které streamuji pouze hudbu a nikoli i video, takže to šetří data i baterku. Asi 3 roky nazpět jsem zkoušel aplikaci uListen ta uměla youtube přehrát na pozadí, ale jelikož streamovala i video bylo logičtější použit ten Deezer nebo Spotify, dnes už možná uListen funguje jinak, netušim.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]