Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedostatek pameti

Od: bublinka* odpovědí: 1 změna:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli si někdo neví rady. Nedávno mi vrátili notebook z reklamace se zcela restartovaným systémem. Vše bylo smazáno a od té doby jsem na notebook nahrála asi 2 filmy a tak 20 fotek. nicméně mi po nějaké době opakovaně vyskakuje okénko o nedostatku paměti v PC a že pro správné fungování je potřeba všechny aplikace restartovat. Po odkliknutí se vždy vše vypne a musím PC celý restartovat aby začal opět fungovat. Nevíte prosím co je špatně? Mám notebook opět poslat na reklamaci?
Nedostatek pameti

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

0x

Ahoj,

ve správci úloh klikni na podrobnosti a seřaď si to podle velikosti, tam uvidíš, jestli ti nějaký program nebere až příliš RAM paměti, tento program přeinstalovat případně úplně vymazat.

případně zkus pravé tlačítko na Počítač -> Vlastnosti -> Upřesnit nastavení systému ->na záložce Upřesnit kliknout u výkonu na Nastavení -> přepnout na Upřesnit vyberat změnit, zde odkliknout nahoře možnost Automaticky spravovat velikost stránkovacího souboru pro všechny jednotky -> označit oddíl se systémem a vyber Vlastní velikost -> do první kolonky Počáteční velikost se píše hodnota, co je vypsaná dole jako Aktuálně přidělená hodnota a do druhé kolonky Doporučená hodnota.

Tohle většinou zabralo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]