Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mininotebooky - lze na nich hrát hry?

Od: sasdax* odpovědí: 9 změna:

Máte někdo zkušenosti? A jak to vypadá s hrama na těchto noteboocích. Přeci už je jen jednadvacáte století, tak hra jako Call of Duty 1, Heroes 3 a nějaké fotbalové managery by na tom jet mohli ne? Nebo třeba Trackmania Nations Forever. Žádné nové pecky na tom nepojedou to mi je jasné, jen by mě zajímalo jestli grafika zvládne alespoň toto, nebo to je opravdu notebook jenom na práci a Solitairy.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Myslím,že na tuto otázku ,vám dá náročnost hry na grafiku a samotná grafika v tom či onom mininotebooku...;).Každopádně,pokud chcete hrát i nějaké ty hry,vzdejte to s mininotebookem.Jejich cena není stejně nějak oslnivě malá a přidáním pár tisícovek vyřešíte svou obavu... Fujitsu Siemens A/... , HP 6735s , Toshiba Satellite/... , Toshiba Satellite/......

sasdax*
hodnocení

No já bych chtěl vědět, jsetli ty hry rozchodím. Třeba na takovém pocitace.nej-ceny.cz/.... Že dražší je lepší to vím taky. Zajímají mě ale zkušenosti. Kontrolovat požadavky hry s grafikou se mi nechce. Už se v tom vůbec neorientuji.

tomh*

Co se týká netbooků, tak ty mají nejslabší CPU a většinou integrovanou grafiku. Jsou primárně určeny na přenášení a co největší výdrž na baterce. Jsou jen na kanclpráci a internet. Hry na nich rozjedeš jen ty nejstarší, nebo co nejméně náročné. Sám na tom hraju GTA SA na nehorších detailech a i tak se seká. Na hry si poskládej za 10 litrů pořádnej komp...

Tohle není rozhodně pravda. Vždy záleží na konfiguraci. Tak jako existují desktopy nevhodné na hry, existují i notebooky, na kterých se hrát dá a rozhodně nejen nejstarší pecky. Je ale pravda, že pokud chcete sestavu optimalizovanou vyloženě na výkon, notebook není vhodná volba. U něj to bude vždy trochu kompromis.

sasdax*
hodnocení

Nechci skládat komp. Chci noťas. A pokud na tom hraješ GTA, tak to je mazec. To Heroes of Might and Magic III bych si na tom zahrát mohl. A možná i to Call of Duty.

Když už ho máš doma, nezkoušel si něco podobného doma? Třeba Insane, Medala 1 atd.? Nebo to nejede všechno. Jinak potřebuju taky noťas k práci na cesty. Proto chci něco takového. U mě tak 50% práce 50% hry a internet.

Jo a jaký typ máš.

tomh*

Jediné co jsem zkoušel je Battlefield a ten nešel vůbec..mám jen integrovanou grafiku a to je opravdu hodně slabý...

vojtahavel*

Netbooky jsou dělány na kancelářskou práci, na internet a na výdrž baterky, takže bych na tom ani hrát hry nezkoušel. Když už hry, tak si radši připlaťte a kupte si klasický notebook, který je snad vždycky výkonově lepší než netbooky.

Netbooky nejsou na hry vůbec dělané. A pokud by jste na tom něco rozjel, tak jen hodně, hodně, ale opravdu hodně trhaně...Podle mě to nemá ani cenu zkoušet, koupil bych si klasický noťas.

sasdax*
hodnocení

Tak jsem se nakonec rozhodnul pro tento 2hheran.cz/.... Potom co jsem zjistil že netbook je menší než papír formátu A4, tak jsem to vzdal. Tohle je sice dražší, ale vzhledem k tomu, že na něm chci hrát hry, ale také jej přenášet, jelikož jej potřebuji v práci, tak si myslím že je to vhodný. Jen je otázkou jak ho zainvestovat. Uvažuji kde si půjčit. Uvažuju o Cetelem, ale jsem OSVČ a ještě jsem nedával daňové přiznání. Tak nevím co a jak. Víc v dickusi "Půjčka - Cetelem" poradte.cz/....

vojtahavel*

Tak ten notebook vypadá hodně luxusně a na tom si zahraješ taky hodně luxusní hry, dobrá volba *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]