Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velká fotografie z mnoha malých

Od: zuzato* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

chci vytvořit velkou fotografii třeba ze 100 fotek,

jakože prostě fotka vedle fotky.

Má to zachycovat rok života :)

Prosím poraďte vhodný software.

Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Jakýkoli grafický editor. Já používám PhotoFiltre. Ale na podobné věci jsem často raději použil i textový nebo tabulkový procesor.

zuzato*
hodnocení

tak v tom programu se nějak nevyznám :) prosím poraďte jak na to, nebo nějaký jednodušší program.

Ideální by bylo, kdyby byl program kde bych zvolila soubor, a pak se mi to samo poskládalo 100fotek za sebe a pak už jen nějak doupravit

iz*

PhotoFiltre je dobrý program, používám jej také. A před programem, který "by sám něco poskládal", varuji. Výsledek nikdy nebudet takový, jako když si koláž sestavíte sama.

hodnocení

0x

Zkus Adobe Photoshop, tam jsou funkce i na skládání fotografií, ale pokud se nevyznáš v jednoduchém Photofiltru, tak nevím nevím, jak si poradíš s photoshopem. Taky záleží, jaké fotky budeš skládat. Třeba na hvězdy je nejlepší startrail...

zuzato*
hodnocení

Prostě 100 fotografií dítěte, od narození po 1.narozeniny,

rv*
hodnocení

0x

Třeba v IrfanView. Tam si dáte "IrfanView Thumbnails", označíte si požadované fotky a v menu vyberete File - "Create Contact Sheet from Selected Files" a pohrajete si s dalšími parametry.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]