Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde radio

Od: jendadd odpovědí: 4 změna:

Nejde mě pustit radio . Dříve šlo , ted to píše : Couldn´t loud plug in. Co bych si měl stáhnout?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, musíte napsat, zda jde o aplikaci (a jakou) nebo stránku v prohlížeči (a jakou).

Možná by to chtělo nainstalovat či aktualizovat Adobe Flash Player (pokud jde o prohlížeč).

Zdravím!

doplněno 21.09.16 19:09:

Zkusil jsem Radio Kiss v Google Chrome a funguje (je potřeba ten Adobe Flash Player).

Zkuste třeba rádia viz odkaz, zkontrolujte si správný AFP nebo zkuste jiný prohlížeč.

hifiweb.webnode.cz/...

doplněno 21.09.16 19:44:

Opera je dobrý prohlížeč, ale má poněkud komplikované nastavování. Takže, kde tam je ta chyba, nevím. Možná k ní došlo po automatické aktualizaci prohlížeče (jenom spekulace). Možná tam není ta správná verze AFP pro Operu (to vyzkoušíte na jiných stránkách, kde je AFP vyžadován - např. ta rádia z mého odkazu). Pokud by se to týkalo pouze stránky Radia Kiss, tak zkuste smazat cookies a mezipaměť v Opeře (třeba po načtení nových cookies rádio pojede). Bohužel, více asi už neporadím, ale možností. kde poslouchat rádia, je naštěstí více (nebo máte i ten jiný prohlížeč, kde to funguje).

Jé, díky za dobrej odkaz, ben@ ještě je dobrý radiosure.com/... dá se z něj i nahrávat, skladby jednotlivě odděluje, ale musí se instalovat.

jendad
hodnocení

Mám puštěnou Operu . A ten Adobe flash player jsem instaloval a nic. Stránka v prohlížeči je radio Kiss.

doplněno 21.09.16 19:28:

Tak v exploreru mě to jde , v opeře ne :(

V čem je chyba?

doplněno 21.09.16 19:29:

Jinak děkuji za dobrý odkaz na radia .

jendad
hodnocení

Díky za odpověd :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]