Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oznámení ve win 10

Od: joseumberto® odpovědí: 4 změna:

Zdravím, mám win 10 pro a používám pc k hraní her, některé pouštím přes Daemon tools pro, no a co se nestalo, po nějakém update nebo rozsáhlé aktualizaci windows se mě pořád objevuje hláška že Daemon tools na této verzi windows nefungují viz příloha, zvláštní je že Daemon nejde ani odinstalovat a pokaždé když spustím průzkumníka tak mě to upozornění vyskakuje jedno za druhým...je to hrozně otravný
prosím o radu co s tím

Oznámení ve win 10

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cinematic*
hodnocení

2x

Musíte odinstalovat DaemonTools. Způsobů je několik, můžete zkusit Revo Uninstaller, nebo mrkněte na tento /.... Jinak tento problém má více uživatelů W10 po poslední aktualizaci. Do budoucna můžete vyzkoušet jiný emulátor.

doplněno 21.09.16 12:28:

Tím "ručně"myslíte to, že jste zkusil odinstalaci přes Revo Uninstaller?

hodnocení

děkuju za radu, ale bohužel ručně jsem to zkoušel už předtím a odinstalovat to nejde, ta druhá možnost je zase bez registrace a zaplacení produktu nepoužitelná

Zkoušel jste CCleaner? Tam je také možnost odinstalace..

hodnocení

tak vše už je v pořádku, sehnal jsem si ten prográmek Max uninstaller i s aktivačním klíčem a zabralo to ! mockrát děkuju za radu a mějte se :- D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]