Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám win 10 pro a používám pc k hraní her, některé pouštím přes Daemon tools pro, no a co se nestalo, po nějakém update nebo rozsáhlé aktualizaci windows se mě pořád objevuje hláška že Daemon tools na této verzi windows nefungují viz příloha, zvláštní je že Daemon nejde ani odinstalovat a pokaždé když spustím průzkumníka tak mě to upozornění vyskakuje jedno za druhým...je to hrozně otravný
prosím o radu co s tím
Musíte odinstalovat DaemonTools. Způsobů je několik, můžete zkusit Revo Uninstaller, nebo mrkněte na tento /.... Jinak tento problém má více uživatelů W10 po poslední aktualizaci. Do budoucna můžete vyzkoušet jiný emulátor.
Tím "ručně"myslíte to, že jste zkusil odinstalaci přes Revo Uninstaller?
děkuju za radu, ale bohužel ručně jsem to zkoušel už předtím a odinstalovat to nejde, ta druhá možnost je zase bez registrace a zaplacení produktu nepoužitelná
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.