Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Že by malware?

Od: samurraj® odpovědí: 2 změna:

Ahoj všem, děje se mi problém na PC, se kterým si nevím rady. Měl jsem na PC nějaký bordel, tak jsem to projel Anti malwarem od Malwarebytes a ještě asi nějakými programy. Něco to našlo - odstraněno,...

Nevím sice, jestli to s tím bordelem nějak souvisí, ale počítač mi dělá jednu věc: mám otevřenou třeba složku a chci kliknout dole v liště na ikonku internetu nebo něčeho jiného a počítač se mi zabrzdí, začne pracovat a udělá něco podobného, jako když ukončíte proces explorer.exe a zase ho zapnete. To znamená komplet všechny otevřené složky se automaticky ukončí. Toto se děje tak 5x za minutu. Samozřejmě mohu zformátovat disk a znova nainstalovat systém Windows 10, ale zajímalo by m, co to je. Disk je v pořádku a ostatní hardware též. Nevíte?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Požádejte na viry.cz o pomoc. Požádají o zaslání log souboru a řeknou kde je problém a jakým postupem ho odstranit. Kvalitní vir se usídlí tak, že ho jen tak nesetřelí jeden scan.

hodnocení

Díky, vyzkouším.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]