Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,jaký program používáte na test baterie v tabletu s OS windows? Bohužel se mi tablet vybijí přes noc a i když je vybitý. Děkuji všem za rady a rád bych ještě program na otestování tabletu jestli někde nechybí aktualizae a da všechno šlape jak má někdy se toiž i seká a do továrních dat se mi nechce. Děkuji
diagnostika baterie microsoft.com/...
informace o systému + baterie microsoft.com/...
aktualizace aplikací microsoft.com/...
jinak využití baterie zjistíte snadno přímo v nastavení - spořič baterie
Ne! Hlavně nestahovat tyhle blbosti jako Battery saver a podobné *******. Jediné co to umí je to tu baterku ještě více žrát. A jestli máš baterku v háji, tak na to ti žádnej program nepříjde ani ji nedokáže opravit. Nepochopil jsem: Bohužel se mi tablet vybijí přes noc a i když je vybitý.. Jak se může tablet vybíjet když je vybitý? Aktualizace softwaru naleznete v nastavení. Pokud je tablet zasekaný, nic jiného než tovární nastavení nepomůže. Stačí si zálohovat data někam na cloud nebo do PC.
Mám ho asi 2 měsíce, do teď baterka vydržela asi 8 hod, a najednou 2 h. Nic zbytečnýho není spuštěno, na noc vypnutý. Zítra se odebírám k reklamaci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.