Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám zkušenost jak s Androidem, tak windows phone tak i iOS. Neuvádíte kolik je rodičům, ale ze své zkušenosti vím že moje babička které tento rok bylo 68 let jsem pořídil android telefon a rychle se na něm naučila, nevím jestli by to samé bylo i s windowsy ale ze své zkušenosti sem s nimi měl potíže s kompatibilitou. Takže za mě android.
Zkusil bych ten Android. Jen moje rada z vlastní zkušenosti
Proč ne, zkuste Android a po čase můžete zkusit i třeba ten windows mobile, a oni se sami potom rozhodnou co je pro ně nejlepší. Ale ještě mě tak napadlo, co je vzít do prodejny kde mají vystaveny "živé" telefony a ukázat jim jak vypadá ten a ten telefon, jak vypada ten a ten systém? Co se jim bude líbit více tak proto se rozhodněte a mějte s nimi trpělivost. I můj otec kterému je teď 53 let má pořád tlačítkový telefon ale pořídil si domů iPad aby se na něm naučil a je rozhodnutý že do budoucna když si pořídí telefon tak to bude nejspíše iPhone (doteď ale nechápu proč jako laik sáhnul po Aplle ) Strávil jsem s ním u iPadu hodně času abych mu ukázal vše co a jak ale nyní už ví přesně co a jak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.