Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím si rady

Od: dedousek® odpovědí: 9 změna:

Prosím poraďte jak nastavit klávesnici abych mohl napsat symbol @ stiskem kláves Alt Gr+V na klávesnici CS. Teď když to chci napsat tak musím přehodit klávesnici na EN a použít Shift+2.mám Win.7 a notebook Dell.Děkuji

Nevím si rady

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cinematic*
hodnocení

2x

pár tipů...

ALT Gr+2
CTRL+ALT+2
SHIFT+2

hodnocení

Děkuji je to vyřešené,funguje na Alt Gr+2

ladinpraha*
hodnocení

0x
PRAVY Alt + V.
hodnocení

Vždyť píši že to tak nejde ...

jabraka*
hodnocení

0x

Také jsem měl ten problém u nového notebooku.My dědkové si vždy nějak poradíme,tak jsem zkusil levý ctrl + alt + V.A vyšlo to.Pak ze mne udělal syn blbce,když zmačknul pravý alt a V.

JB

hodnocení

Takhle to také nejde

krtek*
hodnocení

0x

já teda používám kombinci ALT+64 ..mám teda ntb s numerickou

hodnocení

Také jsem to zkoušel a nejde to,jedině jak píši,přehodit na EN

hodnocení

0x

Tady dám krátký návod když jsem si kdysi bindoval na win 7 klávesnici:

Pomocí klávesnice, kterou chceš nakonfigurovat, spusť program Centrum myši a klávesnice Microsoft.

V zobrazeném seznamu názvů kláves vyber klávesu, jejíž přiřazení chceš změnit.

V seznamu příkazů klávesy, jejíž přiřazení chceš změnit, klikni na požadovaný příkaz, v tvém případě @

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]