Nejste přihlášen/a.
zdravim, je to 2 roky co bydlime na nove adrese, ale když ji zadam do googlu tak nic nenajde. To jak často goole to aktualizuje? nebo si to musim nějak sam vyběhat? kodo bych mohl kontaktovat? Kdysi sem někde našel a dokonce aj online chatoval s někým z podpory googlu. Ale ted brouzdám 15minut a a žaden odkaz na online chat s podporou jsem nenašel, tak nevím koho mám kontaktovat nebo čekat dalších pár let?
děkuji za info a rady
Nu ona ta otázka není zrovna jednoznačná. V Google mapách nevidíte ulici, kde bydlíte, nebo na leteckých snímcích nevidíte svůj nově postavený dům?
nejde mi o letecky snimek, normálně o adresu. Když zadam číslo popisne tak mi to nenajde nic a zobrazi se jen cela vesnice, sousedovo čislo ale najde bez problemu
Můžete zkusit Googlu navrhnout úpravu místa nebo nahlásit chybu na mapě.
Aktualizace probíhají poměrně často, naposledy to bylo 16.9. Otázka je, kdy zrovna vaši adresu Google objeví a přidá do mapy. Proto je můžete zkusit kontaktovat a proces urychlit. Například v mobilní aplikaci Google Maps přímo doporučují aktualizovat offline mapové podklady min. jednou za dva týdny, jinak se o to při nejbližším připojení k wifi pokusí Google automaticky.
Mně to tady v klasickém mapovém zobrazení píše Mapová data 2016. Nemáte na mysli reálné snímky ze Street View? Ty budou určitě staršího data a dřív jak jednou za několik let je Google aktualizovat asi nebude. Pokud jde o ten kontakt, Google má snad už všechny služby provázané s účtem, takže bez registrace toho moc nepořídíte. Co mapy od Seznamu, tam se taky nenajdete?
Já na tento problém koukám jak sůva z nudlí - proč je to proboha tak důležité, že každý ...z druhého konce světa ví, kde bydlím? Vždy si vzpomenu na starší paní, které kdysi ukazovala dcera, jak je vidět její dům i s neposekanou trávou před domem, jak ta z toho byla v šoku.
jenže mě až tak nejde o tu leteckou, jen pišu že ani z letecke není nic. Ale ani ta klasická mapa mi nenajde moji adresu, souseda jo, mě ne. To žeby tež zapomněli aktualizovat?
Dobrý den,
mohl byste mi napsat, jak to nakonec dopadlo? Respektive za jak dlouho se Vám tam adresa objevila? Mám totiž stejnou situaci, postavili jsme dům a zatímco mapy.cz zareagovali prakticky okamžitě poté, co byl dům zapsaný do katastru, google maps zatím nic. Jde mi o to, abych nemusel pořád někoho složitě navigovat, jak se k nám dostane a mohl ho jednoduše odkázat na navigaci. Děkuji za odpověď.
Ja mam zkolaudovano uz pred 3 lety, stavet jsem zacal pred ctyrmi. Na leteckych snimcich nevidim nic a moji adresu Google stale nezna / nenajde (podle ulice a popisneho cisla).
Mapy seznamu jsou podle me primo propojene s katastrem, protoze jak uz nekdo psal, tak jsem se nasel hned den po te co jsem dostal cislo.
Kazdopadne Google by se mel stydet, 3 roky bez aktualizace uz je fakt dost na to jak moc se vsude kolem stavi...takze sam jsem zvedav, kdy to tam konecne bude
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.