Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl by jsem se zeptat v čem udělat grafický operační systém. Hledal jsem na internetu, ale tam píšou "obecně". Zkousil cosmos, ale zjistil jsem že má příliš nízké rozlišení (maximálně 720 × 480), proto vás všechny prosím zda by jste mi doporučili program, který dokáže rozlišení 1280×800.
Předem vám děkuji za vaše odpovědi,
.
Zajímavě nazvané téma, ale dotazu vlastně nerozumím. Ty si chceš naprogramovat operační systém? Tak to by chtělo kompilovaný programovací jazyk, který umí pracovat s hardwarem (na nízké úrovni). Grafiku bych do toho na začátku netahal, ta do OS nepatří (grafika je jen jednou z možností uživatelského rozhraní; až budeš mít OS, můžeš si k němu dodělat GUI, když budeš chtít).
A co se týká toho Cosmosu - když si troufáš na OS, nemusel by pro tebe být až takový problém si ten Cosmos upravit, ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.