Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problikávání monitoru při hraní her

Od: wt5676* odpovědí: 5 změna:

ahoj, mám problém s hraním her. po zapnutí hry mi pokaždé problikne monitor a vyhodí mě to zpět do windows a hru to zmenší do dolní lišty. takže vždy kliknu na lištu, kam se mi ta hra zminimalizovala a najedu zpět do hry a to se opakuje stále dokola. po chvilce mi ta hra tam zůstane, ale třeba po chvilce se mi to stane zase a nakonec po několikátým minimalizování hry mi ta hra vyjede úplně. nevíte co s tím? hraju cs1,6 - tady se mi to stane jen někdy zezačátku a pak je klid a pak hraju medieval tw 1 tady mi to vyjíždí neustále... obě hry by přitom měl můj pc zvládat levou zadní...

díky za odpověď wt

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cybermagefroll*
hodnocení

0x

Nemáš na pozadí spuštěný nějaký program? Např. antivir, antispyware atp.? Někdy se stává, že programy na pozadí svou hláškou (stačí že jen problikne přes obrazovku) shodí do lišty všechno co neběží v okně. Tedy především hry.

seuss*
hodnocení

0x

cus, muze to bejt hodne veci, ale jak uz je tu zvykem, vubec nic blizsiho si tu nenapsal.

1) tento problem zpusobuji trojsky kone, takze si to zkus projet

2) taky tohle zpusobuje nekdy AVG7, pokud ho mas, tak ho odinstaluj nebo aktualizuj

3) a nebo nejakej program, ci sluzba ktera ti na pozadi bezi,,,

Kdybych vedel vic, tak i vic poradim.. ;)

wt5676*
hodnocení

mám avasta a ad aware a nic mi nenašli a žádný zásadní podezřelý věci, který by mohl způsobit troják jsem nezaznamel, avg7 nemám

řekni, co všechno sem mám napsat a já ti to sem hodím... jinak to problikávání a následné zmenšení se mi děje dýl - hrál jsem jen cs sem tam a jak jsem psal jen někdy se to zmenšilo ze začátku a pak nic (poslední dobou to bylo naprosto v poho, až před týdnem se mi to sem tam objevilo a teď mám 2 dny medieval tw 1 a na tý mi to dělá pravidelně)

seuss*

ja bych rekl, ze je to trojan. Avast je sice fajn, ale nenajde ti vsechno (sam sem avasta par let pouzival, takze to vim ze svy zkusenosti). Stahni si Nod32, projed si pc Nodem (samozrejme mej vyplej avast) a uvidis, ze ti to nejakou mrchu najde... pak napis.. a ten ad aware je ok, ale muzes taky projet necim jinym. Nerikam, aby sis menil svoje ochranne prostredky, ale jednou za cas to projet jinym softem neni od veci.

doplněno 11.11.08 14:36:

a jinak by se mi priste hodilo:

Tvuj OS, graficka karta, ovladace a zda mas nejakou redukci na datovym kabelu k monitoru...

honza2581*
hodnocení

0x

Já myslím že to je způsobeno buď nízkou obnovovací frekvencí monitorů. Ovšem toto platí jen u CRT(dlouhé monitory, jsou to starší). Zadejte co nejvyšší hodnotu Obnovovací frekvence v ovládacích paneclech►zobrazení►nastavení►upřesnit►monitor.

Nebo je to způsobeno nějakou jinou aplkací jak to tu již bylo řečeno.

Nebo nesplňujete minimální požadavky hry z důvodu málo místa na paměti RAM, příliš zatíženého procesoru(CPU), vytížení VGA(grafárna).

Nebo také Windows zabraňuje spouštění některých částí(DEP)(zabránění spouštění dat), ale to si myslím že to je odpověď krajní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]