Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program na úpravu videa pro Windows 10

Od: hasha* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, nevíte o nějakém programu na úpravu videa (střih, efekty, zvuk), který by šel na Windows 10? Mám moviemaker, ale ten vše zašediví a udělá pruhy přes video...ideálně aby byl volně ke stažení. Děkuji :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ten Movie Maker je možná špatně nastaven nebo něco v PC chybí (např. kodek).

Ovšem, stejnou službu by měl udělat Avidemux (zdarma, v češtině a měl by být i pro OS WIN-10).

Zdravím!

doplněno 24.09.16 23:31:

hasha - jak pokračujete, resp. jaký program jste instalovala?

doplněno 25.09.16 10:38:

hasha - takže ta Vaše otázka byla vcelku zbytečná .

hasha*
hodnocení

Zatím nový program nemám, stříhám na kamarádčiným movie makeru, ale žádná slast to není

hodnocení

0x

Tak ten maker odinstaluj, a stáhni ze Slunečnice Win. movie maker zdarma. Ve Store ho mají placenej. A v 10kách bude makat.

ajtak
hodnocení

0x

Doporučuji Adobe Premiere. Podle mě nejlepší software na střih videa. Movie maker je pro mě nepoužitelný, neumí vůbec nic. Maximálně velmi primitivní střih, to je vše. Na nějaké efekty nebo úpravu zvuku tam můžete zapomenout.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]