Nejste přihlášen/a.
Máme pc po opravě,výměna grafické karty a základní desky. Od té doby to hází modrou smrt. byla jsem s tím v opravě,prý všechno prošel a nic nezjistil. Mám prý vyfotit modrou smrt,ale jak to mám udělat? Zkoušela jsem to ale nikdy jsem to nestihla vyfotit.
Dobrý den, natočit po zapnutí PC jako video, které se dá potom na vhodném místě pozastavit a informaci si přečíst. Zdravím!
Jasně, tak budete natáčet v odpozorovaném čase (až se objeví). Nebo se zjevuje nečekaně a i při nicnedělání na PC? Já bych to odnesl zpět do servisu a trval na dlouhém odzkoušení (nebo vrácení penízků za neopravu).
Podívejte se do složky C:Windows - Minidump měl by tam být výpis paměti, který obsahuje i informace o BSOD.
Ale jestli k modré smrti dochází hned při spuštění PC a navíc po výměně HW, tak bych tipoval problém právě u toho hardware a to by měl řešit servis, který vám ho instaloval.
...a co takhle použít mobil, dneska má každej foťák, jestli je tam modrá smrt, tak to stejně asi jinak nepujde, jo ještě klasickym fotoaparátem...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.