Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyfotit modrou smrt?

Od: inge* odpovědí: 9 změna:

Máme pc po opravě,výměna grafické karty a základní desky. Od té doby to hází modrou smrt. byla jsem s tím v opravě,prý všechno prošel a nic nezjistil. Mám prý vyfotit modrou smrt,ale jak to mám udělat? Zkoušela jsem to ale nikdy jsem to nestihla vyfotit.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, natočit po zapnutí PC jako video, které se dá potom na vhodném místě pozastavit a informaci si přečíst. Zdravím!

doplněno 16.09.16 10:22:

Jasně, tak budete natáčet v odpozorovaném čase (až se objeví). Nebo se zjevuje nečekaně a i při nicnedělání na PC? Já bych to odnesl zpět do servisu a trval na dlouhém odzkoušení (nebo vrácení penízků za neopravu).

inge*
hodnocení

Jenže to se neoběvuje po zapnutí pc.

cinematic*
hodnocení

0x

Podívejte se do složky C:Windows - Minidump měl by tam být výpis paměti, který obsahuje i informace o BSOD.

doplněno 16.09.16 10:28:

Ale jestli k modré smrti dochází hned při spuštění PC a navíc po výměně HW, tak bych tipoval problém právě u toho hardware a to by měl řešit servis, který vám ho instaloval.

inge*
hodnocení

No tak tomu nerozumím,počkám na syna ,snad si bude vědět rady.

doplněno 16.09.16 10:33:

To se právě neoběvuje při zapnutí pc ale náhodně. Třeba dva dny nic a pak se to oběví.

planetka*
18.09.16 11:56

hodnocení

0x

Nebudu Vám radit, jak fotit "modrou smrt" to už udělali jiní...

Osobně bych viděl problém ve výměně základní desky... jedná se o poměrně zásadní zásah do hardware a operační systém si s tím často neumí poradit. V takovém případě je lepší provést novou instalaci PC.

mcmerkurion*
hodnocení

0x

...a co takhle použít mobil, dneska má každej foťák, jestli je tam modrá smrt, tak to stejně asi jinak nepujde, jo ještě klasickym fotoaparátem...

ridick

Na starém počítači se mi taky často objevovala tzv.modrá smrt.Mi pomohla změna ovladačů grafické karty a byl klid.A jinak vyfotit tak,jak říká kolega nade mnou,obyčejný foťák stačí.

hodnocení

0x
Vyfotit a zkusit kód chyby najít na googlu. Často už někdo řešil podobný problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]