Nejste přihlášen/a.
AHOJ..MÁMPROBLÉM...MÁM PC WIN2000...ALE POSLEDNÍ DOBOU MÁM TAKOVEJ PROBLÉM...DŘÁVE TO NEDĚLALO...SPUSTÍM TŘEBA NĚJAKEJ PROGRAM NA INTERNETU,CHVÍLI NA NĚM JSEM A POTOMSE MI UKÁŽE NĚJAKÁ TABULKA ŽE JE NEDODTATEK PAMĚTI NĚCO NA TEN ZPŮSOB...A POTOM KLIKNU OK...TABULKA ZMIZÍ A POTOM TŘEBA PO 5 MINUTÁCH MI NASKOČÍ VĚTŠÍ TABULKA A TAM JE NĚCO NAPSANÝHO KLIKNU NA OK...SEKNE SEMI TO CELÝ PC A SPADNEMI CELÝ NET...A TAK TO OBČAS CHODÍ ...JEDNOU VEČER SE MI TO SEKALO CO NĚJAKEJCH 5 MINUT...DŘÍVE TO NEDĚLALO A TAK NEVÍMCO STÍM...JSEM PLNĚ ZAČÁTEČNÍK TAK PROPSÍM PORADTE NĚJAKO PODROBNĚJC DĚKUJU MOC...
1) vypni caps lock- na netu se to bere jako řvaní
2) asi máš málo paměti RAM (ovládací panely/system a co ti to píše vpravo dole pod počítač: )
3) píše to nedostatek míta na disk a nebo nedostatek virtuální paměti?
4) moc řešení neni- můžem leda prmazat věci po spuštění win aby to nezabralo tolik paměti a nebo nejlépe dokoupit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.