Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám router D-LINK DIR-636L a poslední cca tři měsíce pozoruju, že se sama vypiná wifi například na mobilu jsem na internetu přes wifi a najednou přes data, jelikož není wifi signal (a to sedím hned vedle routeru), tabletu či nb, Jede pomaleji, slabši signál atd.
Dá se nějak router otestovat, abych věděl, že je to v něm a mohl router reklamovat?
Děkuji za rady
rychlost.cz + appka HeatMapper Až si dohrajete, kontaktujte providiera ať se podívá na log, kdy se u vás něco přihodilo
Já bych to hned neházel na poskytovatele, ale zkusil bych:
1) pc přes lanku, pokud jede v poho tak je to wifinou
2) na mobilu například zkusit wifi analyzer, ukáže všechny wifi v dosahu a na jakých jsou kanálech, ono často za to může rušení na kanálu (nebo silný signál na vedlejším), zvláště u lidí co nastavují stylem přinést z krámu, rozbalit, zapojit a hele ono to jede
Měřit rychlost na net je v tuto chvíli blbost
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.